VideoStudio Pro

VideoStudio-updates

Naam van patch Opmerkingen bij de patch Talen Downloaden

Servicepack 1 voor Corel VideoStudio Pro X10

Servicepack 1 is nu beschikbaar voor VideoStudio X10 Pro en Ultimate. Deze belangrijke update omvat correcties voor een aantal gemelde problemen.

Overzicht:

• Triple Scoop Music- of Muserk-geluidseffecten: probleem opgelost van een vertraging tijdens het laden in de bibliotheek (toepassing reageerde een lange tijd niet).
  • Mask Creator: een crash die voorkwam bij het toepassen van een masker op een foto is opgelost.
  • Mercalli-effect: het watermerk 'X' is verwijderd uit de voorbeeldweergave.
  • Problemen opgelost waarbij gebruikers hun aankopen niet konden terugzetten, waaronder de Bly-ray-plugin.

Uitgebracht: 4-4-2017

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Naam van patch Opmerkingen bij de patch Talen Downloaden

Servicepack 5 voor Corel VideoStudio Pro X9

Servicepack 5 is nu beschikbaar voor VideoStudio X9 Pro en Ultimate. Deze update omvat:

• GRATIS sjablonen om uw creativiteit een vliegende start te geven. Uit uw visie met 16 nieuwe sjablonen voor Rechtstreeks project. T.w.v. $60 USD (Download vanaf het tabblad Welkom)
  • Nieuw Ingebouwde leermiddelen U krijgt eenvoudig toegang tot leermiddelen, studielessen op video, effectpakketen en meer op het nieuwe tabblad Welkom.
  • Verbeterde stabiliteit bij het importeren van fragmenten in de Multicamera Editor.

Belangrijk: VideoStudio X9.5 of hoger moet geïnstalleerd zijn voordat u servicepack 5 kunt installeren.

Uitgebracht: 30-5-2017

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Servicepack 4 voor Corel VideoStudio Pro X9

Servicepack 4 is nu verkrijgbaar voor VideoStudio X9 Pro en Ultimate en we raden u sterk aan het te installeren.

Met dit servicepack wordt een kritiek probleem met het opstarten van het product opgelost dat in bepaalde omstandigheden optreedt. Er wordt ook een fout bij het uploaden naar YouTube opgelost, evenals een renderprobleem voor XAVC S-audio.

Opmerking: VideoStudio X9.5 moet geïnstalleerd zijn voordat u servicepack 4 kunt installeren.

Uitgebracht: 24-1-2017

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Update voor Corel VideoStudio X9.5

Update X9.5 is nu verkrijgbaar voor Corel VideoStudio X9 Pro en Ultimate.

Deze update bevat verbeteringen voor Beweging volgen en de Multicamera Editor, evenals ondersteuning voor Stop Motion voor de nieuwste Canon-camera's, nieuwe MyDVD-sjablonen en enkele belangrijke correcties.

Uitgebracht: 19-7-2016

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Servicepack 3 voor Corel VideoStudio Pro X9

Servicepack 3 is nu beschikbaar voor VideoStudio X9 Pro en Ultimate.

Met dit servicepack wordt de algehele stabiliteit van de toepassing verbeterd, wordt het probleem opgelost waarbij de toepassing vastloopt bij slepen en neerzetten en wordt het probleem opgelost bij het renderen van XAVC S-bestanden van 4 GB.

Uitgebracht: 8-6-2016

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Servicepack 2 voor Corel VideoStudio Pro X9

Servicepack 2 is nu beschikbaar voor VideoStudio X9 Pro en Ultimate.

Dit servicepack bevat verbeteringen voor de stabiliteit en lost problemen met crashes op in verband met Intel HD Graphics en aanpassingen aan het schijfmenu.

Uitgebracht: 15-4-2016

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Naam van patch Opmerkingen bij de patch Talen Downloaden

Corel VideoStudio X8.5
Hotfix 2

Deze hotfix is nu beschikbaar voor VideoStudio X8.5 op Windows 7.

Deze update corrigeert opstartproblemen die zijn veroorzaakt door de beveiligingsupdate voor Windows 7 van Microsoft van februari 2016.

Uitgebracht: 11-2-2016

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Servicepack 3 voor Corel VideoStudio X8

Servicepack 3 is nu beschikbaar voor VideoStudio X8 Pro en Ultimate.

Deze update bevat correcties voor MyDVD, verbeterde weergave van MOV-bestanden, een grotere stabiliteit van de Ondertiteleditor en ondersteuning voor Thaise tekens. Bovendien worden problemen met het opnieuw koppelen in projecten opgelost.

Uitgebracht: 30-11-2015

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Hotfix voor Corel VideoStudio Ultimate X8.5

Deze hotfix is nu beschikbaar voor VideoStudio Ultimate VSX8.5

Updates:
1. Het probleem met de licentiefout voor proDAD Vitascene, RotoPen en Script is opgelost.
2. Het probleem met het opstart- en infoscherm is opgelost.

Uitgebracht: 1-9-2015

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands

Windows 32-bits/64-bits

Update voor Corel VideoStudio X8.5

Update X8.5 is nu verkrijgbaar voor Corel VideoStudio Pro/Ultimate X8.

Deze update bevat nieuwe functies (MyDVD en TitlerEX), verbeteringen in FastFlick en de werkstroom voor audiofilters, evenals verbeterde algehele stabiliteit en correcties op een aantal gebieden.

Uitgebracht: 6-8-2015

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands

Windows 32-bits/64-bits

Servicepack 1 voor Corel VideoStudio X8

U kunt Servicepack 1 voor Corel VideoStudio X8 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• De compatibiliteit met MPEG-4 is verbeterd.
  • Verbetering van de stabiliteit als geheel en correcties op een aantal gebieden.

Uitgebracht: 6-7-2015

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands

Windows 32-bits/64-bits

Help-bestanden voor Corel VideoStudio X8 Pro/Ultimate

Met deze optionele update beschikken gebruikers over lokaal opgeslagen Help-bestanden, zodat ze toegang hebben tot Help als geen internetverbinding beschikbaar is.

Uitgebracht: 20-3-2015

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands

Windows 32-bits/64-bits

Boris Graffiti-plugin voor Corel VideoStudio X8 Ultimate

Met deze patch wordt Boris Graffiti bijgewerkt, dat deel uitmaakt van VideoStudio X8 Ultimate, en wordt het probleem opgelost waarbij Boris Graffiti niet kan worden geïnstalleerd voor X8 als VSX8 Ultimate en VSX7 Ultimate op hetzelfde systeem geïnstalleerd zijn.

Uitgebracht: 20-3-2015

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands

Windows
32-bits | 64-bits

Naam van patch Opmerkingen bij de patch Talen Downloaden

Hotfix 1 voor Corel VideoStudio X7

Hotfix 1 is nu beschikbaar voor VideoStudio X7 op Windows 7.

Deze update corrigeert opstartproblemen die zijn veroorzaakt door de beveiligingsupdate voor Windows 7 van Microsoft van februari 2016.

Uitgebracht: 23-2-2016

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Servicepack 1 voor VideoStudio Pro X7

U kunt Servicepack 1 voor VideoStudio Pro X7 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• Crashen van het programma bij het importeren van bepaalde MPEG-4-bestanden is opgelost.
  • Crashen van het programma tijdens het wijzigen van het pad voor het uitvoerbestand in FastFlick voor de versie in het Chinees (traditioneel) is opgelost.
  • Crashen van het programma bij het importeren van GPS-foto's is opgelost.
  • Crashen van het programma bij het inschakelen van smart proxy in een project met aangepaste bewegingsinstellingen is opgelost.
  • De menusjabloon kan nu wel worden gewijzigd voor 4K-projecten.
  • Een fout in de voorbeeldweergave bij het afspelen van specifieke MOV-bestanden is opgelost.
  • Crashen van het programma bij het importeren van bepaalde WTV-bestanden is opgelost.

Downloadinstructies

Uitgebracht: 16-6-2014

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Servicepack 1 voor Corel VideoStudio Pro X6

U kunt Servicepack 1 voor Corel VideoStudio Pro X6 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• YouTube en Facebook - correcties voor problemen bij het uploaden.
  • MPEG-4-bestanden - verbeterde compatibiliteit en kwaliteit.
  • MPEG-2-bestandsuitvoer - correctie voor het stabiliteitsprobleem dat optrad bij het renderen van dvd-video's met ondertitels.
  • AVI-bestanden voor de Toshiba Camileo A35 - het probleem van vervorming bij de weergave is opgelost.
  • Audio - het probleem met het uitfaden is opgelost (geluid ontbrak bij overgangen).
  • Intel Quick Sync-video - verbeterde kwaliteit bij codering.
  • Beweging volgen - verbeteringen in het mozaïekeffect.
  • Ondersteuning voor spiegelreflexcamera's - ondersteuning voor meer camera's en verbeteringen in bestaande ondersteuning.
  • Probleem bij het renderen opgelost - uitvoerbestand verdween aan het einde van het renderproces.

Downloadinstructies

Uitgebracht: 17-6-2013

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bits

Servicepack 3 voor Corel VideoStudio Pro/Ultimate X5

Servicepack 3 is nu beschikbaar voor Corel VideoStudio Pro/Ultimate X5.

Deze update bevat een correctie voor uploads naar Facebook, YouTube en Vimeo en een verbetering van de beveiliging.

Downloadinstructies

Uitgebracht: 11-9-2015

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • Nederlands
  • Русский
  • 繁體中文

Windows 32-bits/64-bits

Servicepack 2 voor VideoStudio Pro X5

Servicepack 2 voor VideoStudio Pro X5 is nu beschikbaar. Deze gratis update bevat een groot aantal verbeteringen in prestaties en functies en programmacorrecties, waaronder:

• Correctie voor het probleem bij uploaden naar Facebook.
  • Correctie voor de fout bij bibliotheekkoppeling.

Downloadinstructies

Uitgebracht: 1-3-2013

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • Português do Brasil
  • 简体中文
  • 繁體中文

Windows 32-bits

Servicepack 1 voor VideoStudio Pro X5

Servicepack 1 voor VideoStudio Pro X5 is nu beschikbaar. Deze gratis update bevat een groot aantal verbeteringen in prestaties en functies en programmacorrecties, waaronder:

• Ondersteuning van nieuwe resoluties bij het vastleggen van stop-motionbeelden.
  • De fout in verband met een geheugenlek bij het converteren van Blu-ray-bestanden is nu opgelost.
  • Verbeterde compatibiliteit met meerdere indelingen voor videobestanden, waaronder MPEG2, MPEG4, MOV en H.264.
  • De fout bij het opnieuw koppelen van geluid is opgelost.
  • De fout in de bestandsextensie voor HTML5-projecten is opgelost.
  • De fout bij het vernieuwen van het bibliotheekpaneel is opgelost.
  • De capaciteit is verhoogd, zodat meer tijdsverloopbeelden kunnen worden toegevoegd.
  • De fout die optreedt bij het vastleggen van opnamen van bepaalde webcams en camera's is opgelost.

Downloadinstructies

Uitgebracht: 4-6-2012

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • Português do Brasil
  • 简体中文
  • 繁體中文

Windows 32-bits

Naam van patch Opmerkingen bij de patch Talen Downloaden

Servicepack 2 voor Corel DVD MovieFactory 7

Met dit servicepack wordt DVD MovieFactory 7 compatibel met Windows 7.

Opmerking: installeer servicepack 1 voordat u dit servicepack installeert.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 11-4-2009

• English
  • 日本語
  • 繁體中文

Servicepack 1 voor Corel DVD MovieFactory 7

Dit servicepack biedt verbeteringen en lost bepaalde problemen op.

Opmerking: zorg er voor het installeren van deze update voor dat u alle DVD MovieFactory-programma's, waaronder Quick Drop, afsluit.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 17-10-2008

• English
  • 日本語
  • 繁體中文

Windows dmf7_3in1_patch.exe
(58 MB)

Naam van patch Opmerkingen bij de patch Talen Downloaden

Servicepack 1 voor Ulead DVD MovieFactory 6

Correcties:

• Het probleem met de weergave van de onjuiste beeldverhouding bij het importeren van AVCHD-bestanden van Panasonic is opgelost.
  • Het probleem met het foutbericht tijdens het importeren van video die is geïmporteerd van AVCHD is opgelost.
  • English

Hotfix 1 voor Ulead DVD MovieFactory 6/6 Plus

Dit servicepack biedt verbeteringen en lost bepaalde problemen op.

Opgeloste problemen:

Het probleem met de mislukte installatie is opgelost. In bepaalde gevallen werd tijdens installatie van DVD MovieFactory 6 het foutbericht 'Er is een fatale fout opgetreden tijdens installatie' weergegeven na het bericht 'AVControl SDK wordt geïnstalleerd'.

Releaseopmerkingen

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • Nederlands
  • 繁體中文

Servicepack 2 voor Ulead DVD MovieFactory 6

Productverbeteringen voor
Ulead DVD MovieFactory 6

Releaseopmerkingen

• English
  • Deutsch
  • Français
  • 日本語

English DMF6_Full_Patch2_E.exe
(128 MB)

Deutsch dmf6_patch2_g.exe
(128 MB)

Français dmf6_patch2_f.exe
(131 MB)

日本語 dmw6_patch2_j.exe
(130 MB)