VideoStudio Pro

VideoStudio Pro Updates

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Servicepack 4 voor Corel VideoStudio Pro X9

Servicepack 4 is nu verkrijgbaar voor VideoStudio X9 Pro en Ultimate en we raden u sterk aan het te installeren.

Met dit servicepack wordt een kritiek probleem met het opstarten van het product opgelost dat in bepaalde omstandigheden optreedt. Er wordt ook een fout bij het uploaden naar YouTube opgelost, evenals een renderprobleem voor XAVC S-audio.

Opmerking: VideoStudio X9.5 moet geïnstalleerd zijn voordat u servicepack 4 kunt installeren.

Uitgebracht: 24-01-2017

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32/64-bit

Update voor Corel VideoStudio X9.5

Update X9.5 is nu verkrijgbaar voor Corel VideoStudio X9 Pro en Ultimate.

Deze update bevat verbeteringen voor Beweging volgen en de Multicamera Editor, evenals ondersteuning voor Stop Motion voor de nieuwste Canon-camera's, nieuwe MyDVD-sjablonen en enkele belangrijke correcties.

Uitgebracht: 19-7-2016

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32/64-bit

Servicepack 3 voor Corel VideoStudio Pro X9

Servicepack 3 is nu beschikbaar voor VideoStudio X9 Pro en Ultimate.

Met dit servicepack wordt de algehele stabiliteit van de toepassing verbeterd, wordt het probleem opgelost waarbij de toepassing vastloopt bij slepen en neerzetten en wordt het probleem opgelost bij het renderen van XAVC S-bestanden van 4 GB.

Uitgebracht: 2016-06-08

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32/64-bit

Servicepack 2 voor Corel VideoStudio Pro X9

Servicepack 2 is nu beschikbaar voor VideoStudio X9 Pro en Ultimate.

Verbetert de algehele stabiliteit en prestaties van de toepassing.

Uitgebracht: 2016-04-15

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32/64-bit

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Corel VideoStudio X8.5 - hotfix 2

Hotfix 2 is nu beschikbaar voor VideoStudio X8.5 op Windows 7.

Deze update corrigeert opstartproblemen die zijn veroorzaakt door de beveiligingsupdate voor Windows 7 van Microsoft van februari 2016.

Uitgebracht: 11-2-2016

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32/64-bit

Corel VideoStudio X8 Service Pack 3

Servicepack 3 is nu beschikbaar voor VideoStudio X8 Pro en Ultimate.

Deze update bevat correcties voor MyDVD, verbeterde weergave van MOV-bestanden, een grotere stabiliteit van de Ondertiteleditor en ondersteuning voor Thaise tekens. Bovendien worden problemen met het opnieuw koppelen in projecten opgelost.

Released: 2015-11-30

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32/64-bit

Corel VideoStudio Ultimate X8.5 Hotfix

Deze hotfix is nu beschikbaar voor VideoStudio Ultimate VSX8.5

Updates:
1. Het probleem met de licentiefout voor proDAD Vitascene, RotoPen en Script is opgelost
2. Het probleem met het startscherm en het infoscherm is opgelost

Uitgebracht: 2015-09-01

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands

Windows 32/64-bit

Corel VideoStudio X8.5 Update

Update X8.5 is nu verkrijgbaar voor Corel VideoStudio Pro/Ultimate X8

Deze update bevat nieuwe functies (MyDVD en TitlerEX), verbeteringen in FastFlick en de werkstroom voor audiofilters, evenals verbeterde algehele stabiliteit en correcties op een aantal gebieden.

Uitgebracht: 2015-08-06

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands

Windows 32/64-bit

Service Pack 1 voor Corel VideoStudio X8

U kunt Service Pack 1 voor VideoStudio X8 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• De compatibiliteit met MPEG-4 is verbeterd
  • Verbeterde algehele stabiliteit en verhelpt een aantal gebieden

Uitgebracht: 2015-07-06

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands

Windows 32/64-bit

Corel VideoStudio X8 Pro/Ultimate Helpbestanden

Deze optionele update biedt gebruikers met lokaal opgeslagen helpbestanden toegang tot hulp wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is.

Uitgebracht: 2015-03-20

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands

Windows 32/64-bit

Boris Graffiti plugin voor Corel VideoStudio X8 Ultimate

Deze patch update Boris Graffiti welke staat in VideoStudio X8 Ultimate om het probleem op te lossen wanneer VSX8 Ultimate versie bestaat naast VSX7 Ultimate, Boris Graffiti in X8 niet succesvol geïnstalleerd kan worden.

Uitgebracht: 2015-03-20

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands

Windows
32-bit | 64-bit

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Corel VideoStudio X7 - hotfix 1

Hotfix 1 is nu beschikbaar voor VideoStudio X7 op Windows 7.

Deze update corrigeert opstartproblemen die zijn veroorzaakt door de beveiligingsupdate voor Windows 7 van Microsoft van februari 2016.

Uitgebracht: 23-2-2016

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32/64-bit

Service Pack 1 voor Corel VideoStudio Pro X7

U kunt Service Pack 1 voor Corel VideoStudio Pro X7 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• Programmacrash bij het importeren van bepaalde MPEG4-bestanden
  • Programmacrash bij het wijzigen van het pad voor bestandsuitvoer in FastFlick in de versie voor het Traditioneel Chinees
  • Programmacrash bij het importeren van GPS-foto's
  • Programmacrash bij het inschakelen van Smart Proxy met aangepaste instellingen voor beweging
  • Fout bij het wijzigen van de menusjabloon voor 4K-projecten
  • Fout in de voorbeeldweergave bij het afspelen van bepaalde MOV-bestanden
  • Programmacrash bij het importeren van bepaalde WTV-bestanden

Downloadinstructies

Uitgebracht: 2014-06-16

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32/64-bit

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Service Pack 1 voor Corel VideoStudio Pro X6

U kunt Service Pack 1 voor Corel VideoStudio Pro X6 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• YouTube en Facebook – correcties voor problemen bij het uploaden
  • MPEG-4-bestanden – verbeterde compatibiliteit en kwaliteit
  • MPEG-2-bestandsuitvoer – correctie voor het stabiliteitsprobleem dat optrad bij het renderen van dvd-video's met ondertitels
  • AVI-bestanden voor de Toshiba Camileo A35 – het probleem van vervorming bij de weergave is opgelost
  • Audio – het probleem met het uitfaden is opgelost (geluid ontbrak bij overgangen
  • Intel Quick Sync-video – verbeterde kwaliteit bij codering
  • Motion Tracking – verbeteringen in het mozaïekeffect
  • Ondersteuning voor spiegelreflexcamera's – ondersteuning voor meer camera's en verbeteringen in bestaande ondersteuning
  • Probleem bij het renderen opgelost – uitvoerbestand verdween aan het einde van het renderproces

Downloadinstructies

Uitgebracht: 2013-06-17

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows 32-bit

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Service Pack 3 voor Corel VideoStudio Pro/Ultimate X5

Service Pack 3 is nu beschikbaar voor Corel VideoStudio Pro/Ultimate X5.

Deze update bevat een correctie voor uploads naar Facebook, YouTube en Vimeo en een verbetering van de beveiliging.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2015-09-11

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • Nederlands
  • Русский
  • 繁體中文

Windows 32/64-bit

VideoStudio Pro X5 - Service Pack 2

Service Pack 1 voor VideoStudio Pro X5 is nu beschikbaar. Deze gratis update bevat een groot aantal verbeteringen in prestaties en functies en programmacorrecties, waaronder:

• Correctie voor het probleem bij uploaden naar Facebook.
  • Correctie voor de fout bij bibliotheekkoppeling.

Downloadinstructies

Uitgebracht: 2013-03-01

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • Português do Brasil
  • 简体中文
  • 繁體中文

Windows 32-bit

VideoStudio Pro X5 - Service Pack 1

Service Pack 1 voor VideoStudio Pro X5 is nu beschikbaar. Deze gratis update bevat een groot aantal verbeteringen in prestaties en functies en programmacorrecties, waaronder:

• Ondersteuning van nieuwe resoluties bij het vastleggen van stop-motionbeelden
  • De fout in verband met een geheugenlek bij het converteren van Blu-ray-bestanden is nu opgelost
  • Verbeterde compatibiliteit met meerdere indelingen voor videobestanden, waaronder MPEG2, MPEG4, MOV en H.264
  • De fout bij het opnieuw koppelen van geluid is opgelost
  • De fout in de bestandsextensie voor HTML5-projecten is opgelost
  • De fout bij het vernieuwen van het bibliotheekpaneel is opgelost
  • De capaciteit is verhoogd, zodat meer tijdsverloopbeelden kunnen worden toegevoegd
  • De fout die optreedt bij het vastleggen van opnamen van bepaalde webcams en camera's is opgelost

Downloadinstructies

Uitgebracht: 2012-06-04

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • Português do Brasil
  • 简体中文
  • 繁體中文

Windows 32-bit